Milkpaint

NYHET! Nordic Chic Milkpaint kommer til Norge høsten 2024!


Nordic Chic Kalkmaling Norge kommer til å tilby milkpaint i flere farger som passer perfekt for deg som er opptatt av bærekraft og en grønn fremtid. Våre produkter er laget med omtanke for miljøet, samtidig som de gir en elegant og trendy finish til ditt interiør. Milkpaint kommer i pulverform, du betaler ikke for vannet. Dette er vi stolte av fordi vi reduserer co2-utslipp med transport. Velg Nordic Chic for en bevisst og stilfull oppgradering av ditt hjem! Nordic Chic Milkpaint ventes lansert høsten 2024.


Milkpaint kalles milkpaint fordi den inneholder et proteint som også finnes i melk; kerasin. "Melkemaling" inneholder også kalk og pigmenter. Den har blitt brukt i århundrer og er kjent for sin naturlige, matte finish og sine miljøvennlige egenskaper. Den brukes ofte til møbelrestaurering og for å skape et vintage eller rustikt utseende på treoverflater.


Historisk sett har milkpaint vært brukt i flere tusen år, med eksempler på bruken som går tilbake til oldtiden. Den ble ofte brukt av ulike kulturer for å dekorere møbler, vegger og andre overflater. På grunn av dens tilgjengelighet av ingredienser, var melkefarge et populært valg i mange samfunn før moderne malingsteknologier ble utviklet.

HØSTEN 2024