Utendørsmaling m.m

Outdoor & More paint

Nordic Chic kalkmaling finnes i to varianter; Outdoor & More og Furniture paint.

Outdoor & More Kalkmaling er vår værbestandige kalkmaling som har forsegling i seg. Det betyr at du slipper å gå over det du har malt med enda ett eller to strøk til med forsegling. Malt = ferdig! Også denne kalkmalingen er giftfri og sertifisert miljøvennlig, og kan derfor også brukes innendørs uten at den avgir giftige avgasser og sterke stikkende lukter. Mange bruker Outdoor & More på kjøkkeninnredning og på bad - da ikke i direkte våtsone. Outdoor & More er super på tørre tremøbler som står ute. 


Vårt Outdoor & More -maling utendørs sortiment gir deg muligheten til å revitalisere møbler og interiørelementer, samtidig som de beskyttes mot vær og vind, og skaper en trendy og unik stil i ditt uterom.
Med våre høykvalitets malingprodukter, kan du enkelt fornye hagen, terrassen eller balkongen din til en oase av eleganse. Velg blant et utvalg av vakre farger og teksturer som passer din personlige estetikk og skap et utendørs miljø som du vil elske å tilbringe tid i. Kalkmalingen sendes direkte til deg i posten fra en av våre forhandlere. Volum på et spann er 750 ml, som er den typiske liters-størrelsen på maling generelt. Alle fargene i Outdoor& More-serien kan også fåes i Furniture paint. Vi gjør oppmerksom på at ulik fargegjengiving på pc og mobilskjermer kan gjengi fargene noe ulikt i forhold til virkeligheten:


Høykvalitets utendørs kalkmaling

- perfekt på tørre tremøbler


Vannbasert

En kraftig møbelmaling for utendørs bruk

Fri for VOC og løsemidler

Alt-i-ett-maling – ingen ekstra forsegling er nødvendig.

unsplash